Meetings

Impact genereren

Een succesvolle meeting stimuleert de samenwerking en genereert impact. Terwijl jij je kan focussen op de inhoud, verzorgen wij de volledige omkadering van A tot Z. Van een unieke vergaderlocatie die de creativiteit prikkelt, tot een smakelijke catering die de focus bevordert.

 We organiseren alles op maat. Van de meest discrete meeting tot een samenkomst in een ongedwongen sfeer. Van een kleine teammeeting tot een grote aandeelhoudersvergadering. In België of in het buitenland.

Incentives

Motiveren & stimuleren

Een incentivereis of -activiteit die uniek, creatief en speels is bevordert de band met je klanten of medewerkers. Op basis van onze jarenlange expertise in binnen-en buitenland zorgen wij voor een uitgebalanceerd programma op maat boordevol positieve energie. Van comfortabel transport, excellente accommodatie, gastronomische hoogtepunten, zinnenprikkelend entertainment tot deugddoende ontspanning.

We regelen alles van voorbereiding tot organisatie, begeleiding en communicatie. En natuurlijk zorgen we voor dat ene onvergetelijke once-in-a-lifetime moment.

Teambuilding

Samenwerking creëren

Balancerend op de grens van de comfortzone en weg van de vertrouwde omgeving ontstaat de boeiendste groepsdynamiek. Of het nu is om iets te vieren, de werksfeer te bevorderen, samen plezier te maken of nieuwe ideeën te genereren. Samen bepalen we het kader en het doel en wij creëren een programma dat hier naadloos op aansluit.

We zorgen voor professionele invulling, een stimulerende omgeving en uitdagende activiteiten om de samenwerking binnen je team naar een hoger niveau te tillen. 

Event Support

Logistiek faciliteren

Organiseer je zelf een event of doe je een beroep op een evenementenbureau in binnen- of buitenland? Ook hier kunnen we ondersteuning bieden op gebied van transport en accommodatie. We regelen de vluchten, transfers en overnachtingen voor incoming en outgoing groepen tot in de puntjes. Of iedereen nu gelijk vertrekt of arriveert of er gespreide transfers en overnachtingen nodig zijn. 

We faciliteren, coördineren en zorgen ervoor dat iedereen tijdig ter plekke is en maximaal van het event kan genieten of dat jij je volledig op de organisatie van het event kan focussen!

Group travel

Reisgemak garanderen

Met de sportclub op verplaatsing of met het orkest een optreden in het buitenland verzorgen. Met de supporters je favoriete team achterna of met een grote groep een bijzondere gelegenheid bijwonen. Het zijn stuk voor stuk unieke gebeurtenissen die de deelnemers nog lang zullen bijblijven. Reizen in groep, al dan niet met veel en kostbaar materiaal, vragen een bijzondere aanpak.

 We verzorgen je groepsreis van begin tot eind en gaan daarbij geen enkele uitdaging uit de weg.

Congressen

Mijlpalen realiseren

Een congres markeert vaak een belangrijke gebeurtenis, doorbraak of keerpunt binnen je vereniging of onderneming. Of het nu gaat om een lokaal event of eentje met internationale uitstraling. Je wil niets aan het toeval overlaten. Wij regelen alles vanaf de eerste brainstormfase tot en met de follow-up na het congres.

 We ontzorgen en begeleiden, samen met onze partners en ons team van specialisten. 

Get inspired!

Op zoek naar een leuk idee? Graag meer informatie?
Geef ons een seintje!


    Help onze website mee beveiligen! captcha